Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

Osmi mart: Osnaživanje žena kroz poštovanje i podršku u razvoju biznisa

01.03.2024.

Kada razmišljamo o Međunarodnom Danu Žena, često se prisjećamo hrabrosti, izdržljivosti i doprinosa žena diljem svijeta. Međutim pored toga što obilježavamo njihove uspjehe, važno je naglasiti potrebu za kontinuiranim poštovanjem, podrškom i razumijevanjem prema ženama u svim aspektima života. 

OREA zajednicu trenutno čini blizu 200 kreativaca, a 83% su upravo žene. Ponosni smo na činjenicu da brojnim ženama pružamo priliku da započnu vlastiti biznis kreirajući unikatne proizvode, kao i priliku svima vama da ih podržite kupovinom njihovih proizvoda. I to činimo, ne samo 8. marta, već 365 dana u godini. Svakoga dana pomažemo damama da budu vrijedne i cijenjene članice zajednice, i na taj način osnažujemo njihovu poziciju i ulogu u društvu uopće.

Pozivamo vas da kupnjom proizvoda podržite ove divne dame, a da pri tome ne zaboravite ni najbitnije dame u svom životu i okruženju, a treba li vam bolji povod od Dana žena?

Ukoliko prilikom plaćanja koristite Visa karicu možete ostvariti mnoge pogodnosti!

Ako prvi put koristite svoju Visa karticu za plaćanje na OREI, iznos popusta koji možete ostvariti je 20%. Maksimalan iznos popusta koji možete ostvariti po jednoj narudžbi je 50 KM. Ukoliko koristite Visa karticu koju ste prethodno sačuvali za plaćanje na OREI, iznos popusta je 25%. Stoga, obavezno sačuvajte vašu karticu prilikom prve narudžbe ukoliko to već niste učinili. Maksimalan iznos popusta koji možete ostvariti po jednoj narudžbi uz ranije spašenu Visa karticu je 70 KM.

Kako ostvariti popust?

Za način plaćanja izaberite kartično plaćanje, a zatim unesite broj vaše Visa kartice kako bi sistem prepoznao istu te vam automatski obračunao popust. Napomena: popust za plaćanje Visa karticom ne može biti obračunat niti prikazan dok ne unesete broj kartice.

Ne postoji ograničenje na broj narudžbi na koje možete ostvariti ovu pogodnost, stoga uživajte u shoppingu!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć pri plaćanju vaše narudžbe, javite nam se putem chat-a za pomoć korisnicima kojeg možete aktivirati u donjem desnom uglu vašeg ekrana.

Promotivni popust završava 8. marta/ožujka u 23:59:59h.

Čestitke povodom Dana žena, kao i najljepše želje svim ženama, majkama, kćerima, sestrama želi OREA!